Alpīnisma mugursomas iegāde

- 2018-12-21-

1. Kādas aktivitātes ir iesaistītas?

Pirms iegādājaties mugursomu, pārliecinieties, ka vēlaties piedalīties pasākumā. Tā kā pat viens un tas pats zīmols, ir daudz veidu. Mazāk tiks sadalīti migrācijas komplektos un alpīnisma somās (man patīk to saukt par vieglajām un smagajām somām), un vairāk tiek sadalītas augšējās somās, slēpju mugursomās, ceļojumu somās, pilsētas atpūtas, klinšu kāpšanas somās un tā tālāk. Kopumā vieglā mugursoma ir piemērota migrācijai, kempingam, īslaicīgām aktivitātēm, pievērsiet uzmanību vieglam svaram, vienkāršam dizainam, šāda veida mugursoma ir laba izvēle, ja slodze nav lielāka par 4, 5 mārciņām. Lieljaudas mugursoma ir tieši pretēja. Tas ir piemērots alpīnismam augstkalnu, tālsatiksmes šķērsošanai un citām aktivitātēm. Izstrādājot vairāk apsvērumu, ir jāņem vērā nestspēja nesošos apstākļos, taču tie parasti ir vairāk pašsvara. Ja naudas nav, protams, iegādājieties vēl dažas mugursomas dažādām aktivitātēm (man ir ne vairāk kā 5 dažādas āra somas dažādām vidēm). Ja vēlaties iegādāties tikai mugursomu, jums ir jāizdomā, kas jums ir nepieciešams, kurā vēlaties piedalīties, un tad izlemiet.

2. Investīcijas fondos

Kad esat nolēmis piedalīties pasākumā, apsveriet, cik daudz esat gatavs ieguldīt. Kad apstākļi atļauj, pēc iespējas vairāk iegādājieties labu mugursomu (nevis lai reklamētu dārgas lietas, bet tagad āra aprīkojums tiešām ir savas cenas vērts). Iekšzemes ražošana, lai samazinātu izmaksas, augsta kvalitāte un zema kvalitāte, vēlaties atrast augstas kvalitātes produktus šajos zīmolos, ir atkarīgs no jūsu acīm.

3, materiāli, darbs, dizains

Kad zīmols vai stils ir izvēlēts, apskatiet tā materiālus, apstrādi un dizainu. Par materiālu. Var jautāt āra veikala darbiniekam, bet otrs var paļauties uz savu pieredzi. Mugursomas materiāls pamatā ir sadalīts audumā (galvenokārt neilona vai poliestera), rāvējslēdzējā (vēlams YKK rāvējslēdzējs), aizdarēs (vairāku virzienu ierēdņu konsultācijas), siksnās (Honkongas Sheng Kee vairāk tiek izmantota sadzīves preču somās), jostā vai polsterējumā. plecu siksnu (dažādi EVA un dažādas dizaina metodes būs ļoti atšķirīgas lietošanā); darba kvalitāte ir atkarīga no jums. Ja mugursoma nav labi savienota un tai ir vairāk vītņu, es baidos, ka tas ir ļoti. Jums ir grūti tai paļauties; tad ir dizains, labs iepakojums ir lietotājam draudzīgāks dizainā, paskatieties uzmanīgāk, vai iepakojums, kuru vēlaties iegādāties, var jūs apmierināt.

4, mēģiniet vēlreiz.

Pēc to izlasīšanas jūs, iespējams, jau esat identificējis mugursomu, kuru vēlaties iegādāties. Vai viens vai daži, labi, ir pienācis laiks atgriezties. Neatkarīgi no tā, kādu mugursomu vēlaties iegādāties, jūs esat apmierināts, ja jums ir neērti, tas viss ir tukša runa, tāpēc es iesaku: pirms pirkšanas ir jāpamēģina aizmugure, un vislabāk ir izmēģināt vēl dažas, uzvilkt smagus priekšmetus mēģināt. Ja jums ir laiks, nēsājiet stundu mugurā un ļaujiet mugurai pateikt, vai tā ir jums piemērotākā mugursoma.

5. Pēcpārdošanas serviss.

Arī soma paceļas, un mēģināt nest muguru ir ļoti ērti, tad vislabākais darbs ir samaksāt naudu. Starp citu, samaksājot naudu, neaizmirstiet iegūt pārdošanas talonu, jo pēcpārdošanas serviss ir iekļauts jūsu cenā.

6, mugursomas un somas.

Pēc mugursomas iegādes varat arī jautāt darbiniekam par dažām mugursomas problēmām. Ne visi izmantos mugursomu pareizi. Vismaz es zinu, ka vairāk nekā 90% draugu, kas ceļo, nesapakos un nesapakos pareizi. Parunāsim par mugursomu, pielāgojiet to sev piemērotā augstumā. Dažreiz jums ir jāizņem atbalsta sloksnes no nēsāšanas sistēmas un jāsaliek tā izliekumā, kas vislabāk atbilst jūsu ķermenim. (Tā darīšu katram iepakojumam. Pašai mugursoma). Noregulējiet smaguma centra regulēšanas jostas augstumu tā, lai leņķis starp to un plecu siksnu būtu aptuveni 20-30 grādi. Ir arī darbinieks, kas iemācīs jums pareizu mugursomas un mugursomas stāju (lai pareiza lietošana palīdzētu pagarināt jūsu mugursomas kalpošanas laiku). Papildus iesaiņošanai vislabāk, protams, ir ļaut ierēdnim ierasties, lai sniegtu jums detalizētu paskaidrojumu. Es vēlos, lai jūs zinātu, ka smagas lietas ir jānovieto pēc iespējas tuvāk ķermenim un mugursomas augšdaļai, lai nodrošinātu svaru. mugursoma var tikt izplatīta, izmantojot pārnēsāšanas sistēmu. Pleci, mugura, viduklis un gurni var likt jums justies ērtāk. Centieties arī nenolikt klausuli un nepiebāzt mugursomas saturu (varat mēģināt vispirms salikt nedeformējamos priekšmetus, pēc tam aizpildīt tukšumus mainītajās drēbēs un telts priekšmetos), kā arī nelieciet smaguma centru ne uz vienu pusi. . Jūs atklāsiet, ka jūsu mugursoma ir gan skaista, gan ērti valkājama.

Visbeidzot, kur pirkt, ieteicams doties uz parastu cienījamu āra veikalu, lai iegādātos aprīkojumu! Jautājiet veikala darbiniekiem par visām jūsu šaubām. Labs āra veikals sniegs jums labu pēcpārdošanas servisu, un labs ierēdnis sniegs pareizu padomu un mācīs par aprīkojumu. Ja vēlaties ietaupīt naudu, lai iegādātos grupu vai iepirktos nelielā veikalā, iespējams, nākotnē maksāsiet vairāk nekā ietaupīsiet!

Iespējams, vissvarīgākais faktors, izvēloties āra aprīkojumu, ir cena. Vienkārši runājot par mugursomām, ir desmitiem zīmolu un simtiem stilu no dažiem simtiem līdz vairākiem tūkstošiem. Es vienmēr domāju, ka vissvarīgākais aprīkojuma raksta rakstīšanas mērķis ir palīdzēt citiem draugiem, kā izvēlēties piemērotu āra aprīkojumu. Šajā ziņojumā es mēģināju izmantot cenas faktoru kā svarīgu aprīkojuma izvēli.

Saskaņā ar cenu, vietējā tirgū izplatītie mugursomu izstrādājumi ir sadalīti sākuma līmeņa aprīkojumā, kura vērtība ir mazāka par 500 juaņa, primārajā aprīkojumā mazāk nekā 1000 juaņa, starpaprīkojumā no 1000 līdz 2000 juaņām un augstākās klases izstrādājumos, kuru vērtība ir lielāka par 2000 juaņu. (Šī klasifikācija nav īpaši precīza, jo pastāv zināmas atšķirības starp pašmāju ražojumiem un faktiskajām starptautiskajām pārdošanas cenām, tāpēc nav pilnīgi precīzi atšķirt pašmāju produktus pēc cenas. Par sevi neesmu īpaši pārliecināts, bet vispārējā klasifikācija ir arī tas pats).

Tostarp aptuveni 1500 juaņu mugursoma koncentrējas uz ievērojamu daļu no universālās mugursomas un vieglajiem starptautiskajiem populārajiem zīmoliem. Un daži no populārākajiem vietējo zīmolu produktiem.

Šeit jums jāpaskaidro, kas ir universāla mugursoma. Lielākajai daļai tā saukto universālo mugursomu ir lieliskas pārnēsāšanas sistēmas. Tos var izmantot pārgājienos ar kājām, kā arī lielāku augstumu un spēcīgākām aktivitātēm. Dažām nedēļām jauda ir piemērota. Ar to pilnīgi pietiek. Tas nav tas pats, kas ceļojumu sērija vai speciālā pastaigu soma, kas ir salīdzinoši vienkārša un nav viegli šķērsojama džungļos, un nav tik dārga kā top produkts.

Vācu izstrādājumi vienmēr parāda vāciešu stingrību un vācu produktu uzticamību. Salīdzinot ar amerikāņu ražojumiem, kas pievērš vienlīdzīgu uzmanību tehnoloģijām, vācu mugursomas nav tik daudz domātas jaunu tehnoloģiju, īpaši jauno, pielietošanai. Lai gan arī Vācija ir valsts, kas ir radījusi tādu traku kā Nīče, vācu mugursomā nevar redzēt trako ekstrēmā granīta kustību. Vai arī no visas Eiropas brīvdabas veidiem; amerikāņiem visā Amerikas kontinentā lielākais izaicinājums ir milzīgais tuksneša un džungļu plašums Vidusrietumos, savukārt Eiropa ir augsti augsti kalni.